مواد لازم برای تهیه کوفته کباب ترکی

گوشت چرخ کرده گوسفندی 500 گرم
حبه سیر 2 عدد
پیاز رنده شده 3 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نعنا 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
روغن گیاهی به مقدار کافی

 


کوفته کباب یک غذای ترکی بسیار خوش طعم و خوشمزه است که مثل دونر و اسکندر کباب با ذائقه ایرانی ها هم تناسب دارد. کوفته کباب، همان طور که از اسم آن مشخص است کبابی است که به شکل کوفته فرم داده می شود. 

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

حبه های سیر را همراه با نمک در یک هاون بکوبید یا روی تخته آشپزخانه با استفاده از سمت صاف چاقو آنها را له کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. سیر را در یک کاسه بزرگ با گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید.
مواد را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت یک کوفته گرد درآوردید. کوفته ها را روی سطح تختی کمی فشار دهید تا به شکل بیضی درآیند.
کوفته ها را با چهار سیخ، سیخ کنید و روی آنها روغن بمالید. سیخ ها را روی گریل قرار دهید یا تابه گریل را چند دقیقه ای روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد سیخ ها را روی آن بچینید و هر سمت آنها را ۳-۴ دقیقه بپزید. از چرخاندن زود به زود سیخ ها خود داری کنید زیرا باعث می شود مواد به تابه بچسبند.
پس از اینکه کوفته کباب ها آماده شد، آنها را با نان و ماست یا سبزیجات مورد علاقه تان سرو کنید.
نکته: می توانید هر کوفته را در یک سیخ کوچک چوبی کباب کنید و کوفته کباب را به صورت یک نفره سرو کنید.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خط هطی های یک ذهن اشفته ☆دنیای پونی و تیتان ها☆ بهترين ارزهاي مجازي براي تجارت چیست؟ Ross Animechan فروشگاه اینترنتی ایران میز مجله خبری ورزشی اسپورت‌ استار علی کفیری معرفی کالا فروشگاهی Shelly