خورشت ها از محبوب ترین غذاها در میان مردم ایران محسوب می شوند. خورشت های مختلفی که برخی از آنها را با استفاده از گوشت های قرمز، و برخی را نیز می توان با دیگر گوشت ها تهیه نمود. اما اصولا گوشت خورشتی گوسفندی علاقه مندان زیادی دارد و منجر می شود تا خورشت از طعم خوشی برخوردار شود.

البته همیشه باید به خاطر داشته باشید که کدام قسمت از گوشت های قرمز مناسب برای تهیه خورشت هستند. تنها در این صورت قادر خواهید بود خورشتی را طبخ کنید، که از طعم لذیذی برخوردار باشد. بیش از 60 تا 65 درصد از لاشه گوسفند را گوشت خورشتی گوسفندی تشکیل می دهد. 

 این گوشت های خورشتی ممکن است با استخوان یا بدون استخوان باشند. اما اصولا گوشت های خورشتی گوسفندی با استخوان هم از نظر طعم و هم از نظر خواص، بهتر هستند. می توانیم بهترین نقاط بدن گوسفند که مناسب برای خورشت است را، ناحیه های سر دست، سر سینه، پهلو  و حتی کتف بیان کنیم. 

 

گوشت خورشتی گوسفندی

قسمت های مختلف گوشت خورشتی گوسفندی

معمولی ترین گوشت هایی که میتوانیم برای تهیه خورشت استفاده کنیم، گوشت قسمت ران گوسفند است. خورشت های خوشمزه ای که به صورت سنتی در ایران تهیه می شوند، قرمه سبزی، خورش قیمه، خورشت بادمجان و. هستند. اصولا از این دسته خورشت ها حتی برای مناسبت های مهم مذهبی و غیر مذهبی نیز بهره مند می شوند.

از این رو انتخاب یک گوشت عالی برای طبخ خورشت های خاص، بسیار مهم است. گوشت خورشتی گوسفندی مناسب برای این خورشت ها، گوشت ران گوسفند است. زیرا ران به قدری خشک و بدون چربی است، که در این دسته از خورشت ها طعمی لذیذ به بار می اورد. 

مخصوصا خورشت های ابداری همچون قرمه سبزی و قیمه باید حتما از گوشت های خشک برخوردار باشند. تا با نفوذ مزه خورشت درون گوشت، طعم بی نظیری به آن ببخشد. این نکته را به خاطر داشته باشید اگر از گوشت خورشتی گوسفندی تازه استفاده می کنید، نباید بعد از پخت غذا انتظار دیدن گوشت درون خورشت داشته باشید. 

زیرا گوشت بره هم زود پخته می شود، و هم زود آب می شود. پس قادر نخواهید بود در خورشت خودتان گوشتی مشاهده کنید. به دلیل خوشمزه بودن و خاص بودن گوشت ران گوسفندی، قیمت این گوشت بالا نیز می باشد. از این رو اگر به دنبال خرید گوشتی ارزان تر هستید، میتوانید گوشت خورشتی گوسفندی کتف را جایگزین ران گوسفند نمایید. 

گوشت های خورشتی

آیا گوشت ماهیچه مناسب برای خورشت است؟

بدون شک یکی دیگر از بهترین قسمت هایی که میتوانیم با آن اقدام به طبخ خورشت نماییم، گوشت های قسمت ماهیچه است. این قسمت از گوشت ها را بیشتر برای خورشت کرفس، خورشت بامیه، خورشت آلو و . استفاده می کنند. 

ماهیچه نیز گوشت خورشتی گوسفندی مناسبی به شمار می رود، زیرا از چربی کمی برخوردار بوده و لخم است. از سوی دیگر این گوشت لعاب دار بوده و دیر پز است. پس بهتر است همیشه پیش از پخت خورشت این گوشت را در آب پخته و سپس دیگر مواد خورش را به آن اضافه کنید. 

شما زمانی که به سراغ خرید گوشت درجه یک می روید، باید این نکته را بدانید که گوشت خورشتی گوسفندی نسبت به گوشت کبابی از محبوبیت بالاتری برخوردار بوده، ولی در اصل این گوشت به عنوان گوشت درجه دوم در بازار شناخته می شود. 

یعنی شما اگر به دنبال خرید گوشت درجه یک هستید، بهتر است به سراغ گوشت های کبابی روید. گوشت خورشتی گوسفندی در درجه دوم گوشت های قرمز قرار می گیرد. اما این دو دسته از گوشتها، از نظر مواد مغذی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. 

از این رو تهیهی هر کدام از این دسته گوشت ها، می تواند به یک میزان انرژی وارد بدن شما نموده و مواد مغذی بدنتان را تامین کند. 


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوشت ,خورشت ,گوشت خورشتی ,قسمت ,خورشتی ,برخوردار ,گوشت درجه ,برای خورشت ,داشته باشید ,دنبال خرید ,خرید گوشت ,گوشت خورشتی گوسفندی ,خاطر داشته باشید
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجارت اتاق سلامتی و زندگی wefhwef نانوشته نمایندگی فروش محصولات چوبی و دکوراتیو NB اطلاعات Mike آهنگ و موزیک موسسه خدمات اجتماعی شهدای مدافع حرم