طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی

پیتزا یکی از خوشمزه ترین فست فودهایی است که در کل دنیا سرو می شود. اما از آنجایی که مواد اولیه این غذا در برخی رستوران ها به درستی طبخ و تهیه نمیشود، پیشنهاد ما این است که هر نوع پیتزا را در خانه تهیه کنید. در نتیجه ما تصمیم گرفتیم در این مقاله طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خانگی را ارائه دهیم تا هم آموزش لازم را ببینید و هم غذایی سالم تر بپزید.

 

مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ خانگی

قارچ 250 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

سینه مرغ 500 گرم

ادویه کاری به اندازه کافی

فلفل دلمه ای بزرگ 1عدد

سس گوجه فرنگی به اندازه کافی

پنیر پیتزا و خمیر پیتزا به اندازه کافی

نمک ، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

پیتزا مرغ و قارچ خانگی

 

نحوه پختن پیتزای مرغ و قارچ

در قدم اول برای طبخ پیتزا مرغ بارنج و قارچ خانگی لازم است بدانید این پیتزا برای 4 نفر بوده و می توانید به میزان لازم مواد اولیه اضافه کنید. برای پیتزا باید حرور 1 ساعت یا بیشتر زمان در نظر بگیرید. زیرا خرد کردن و آماده کردن مواد اولیه زمان بر خواهد بود.

 

1.اگر خمیر پیتزا را آماده تهیه کردید چه بهتر. اما اگر از نانوایی یا با دستان خود درست کردید، باید ور بیاید.

 

2.قابلمه ای بردارید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. بعد پیازها را پوست کنده و آبکش کنید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

3.زمانی که آب به جوش آمد، مرغ ها و پیازها را درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند. بعد از چند دقیقه زردچوبه را یه قابلمه مرغ و پیاز اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. با این روش مرغ ها با حرارت ملایم می پزند و کامل پخته می شوند.

 

4.پس از 30 دقیقه در قابلمه را بردارید و کمی نمک به آن اضافه کنید. بعد شعله را خاموش کرده و مرغ ها را از قابلمه جدا کنید تا خنک شوند.

 

پیتزا مرغ و قارچ

 

5.سینه مرغ هایی که خنک شده اند را به صورت مربع کوچک درآورید. در پخت پیتزا مرغ و قارچ خانگی بهتر است همه موارد را نگینی و مربع کوچک خرد کنید. در نتیجه فلفل دلمه ها را شسته و داخل آنها را خالی کنید و بر روی یک تخته نگینی خرد کنید و درون یک بشقاب جداگانه بریزید.

 

6.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز، پاک کرده و سریع آبکش کنید. می توانید به استثنا قارچ ها را حلقه ای کنید تا طعم آن در پیتزا بیشتر حس شود.

 

  1. کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد قارچ ها را در داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را نیز به آن اضافه کنید. تمام مواد را با هم تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه ها از خشکی درآیند و آبدار شوند.

 

8.سپس مرغ های خرد شده که به تابه بیافزایید و ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک را روی مواد بپاشید. بعد ادویه و مواد را با هم میکس کنید و از روی حرارت بردارید. چون ماهیتابه هنوز داغ است می توانید همچنان مواد را با هم تفت دهید.

 

9.خمیر پیتزا را به قطر 2 سانتی متر روی سینی فر پهن کنید. روی خمیر را با سس پیتزا یا سس کچاپ پوشش دهید و مواد داخل ماهیتابه را با قاشق یا دست تمیز روی خمیر بخوابانید. باید تمام مواد روی سطح نان پوشیده شود و جای خالی باقی نماند.

 

10.در آخر روی مواد آویشن بپاشید و سینی را داخل فر قرار دهید. فر باید 220 سانتی گراد باشد تا مواد حدود 20 تا 30 دقیقه کاملا بپزد. بعد از گذشت 20 دقیقه، سینی را از فر بیرون بکشید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و مجدد داخل فر قرار دهید. برای نرم شدن پنیر پیتزا حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است. پیتزا مرغ و قارچ خانگی شما آماده است.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Tina کناف مشهد مجله تخصصی مطالعات آمریکا Ryan دندانپزشکی درقزوین با تخفیف 20% تا 60%**09916138827**** نجوایِ بی پروا Anthony Marivel فیش یار